Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sándorfalva és környéki cégek képes leírás - Csongrád megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Sándorfalva és környéki cégek - Csongrád megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csongradmegyeicegek.tlap.hu » Sándorfalva és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Basics Víztechnológiai Kft.

Basics Víztechnológiai Kft.

A Basics Víztechnológiai Kft. 1997-ben - egy 1994 óta működő egyéni cég átalakulásával jött létre Fő tevékenységi köre a víztermelés, vízkezelés és elosztás műszaki területére terjed ki. A vízmű üzemeltetők, vízszolgáltatók és magán személyek vízminőséggel összefüggő problémáinak megoldásához igyekszünk segítséget nyújtani. Ivóvíz kezelési technológiák tervezésével, kivitelezésével és próbaüzem méréseinek elvégzésével megrendelőink részére biztosítjuk, hogy a felhasználási helyeken az ivóvíz összetétele megfeleljen a 201/2001. (X.25.) Korm. rendeletben feltüntetett vízminőségi határértékeknek.

Délfa Kft.

Délfa Kft.

Kérjük kerüljön beljebb és nézzen szét virtuális bemutatótermünkben! Cégünk 1993 óta foglalkozik fa nyílászárók gyártásával - mint bejárati ajtók, hőszigetelő ablakok, belsőajtók -, bútorok gyártásával - mint konyhabútorok, gardróbszekrények, nappali berendezések, üzletberendezések, és egyéb belsőépítészeti berendezések és asztalosipari termékek kivitelezésével, gyártásával és beépítésével.

Farmmix Kft .

Farmmix Kft .

A Farmmix Kft 1996-ban alakult növényvédő szer, vetőmag, műtrágya kereskedelmével, kemikáliák és vetőmag csomagolásával foglalkozó gazdasági társaság. A vállalkozás jogelődje ( Farmmix Bt) 1991-töl végzett hasonló tevékenységet. Működési területünk Kelet Magyarország. Ezen belül Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád, valamint Csongrád megyékben önálló telephelyekkel rendelkezünk.

Godspeed Kft.

Godspeed Kft.

Köszönjük megtisztelő figyelmét cégünk iránt és engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam vállalkozásunkat. A Godspeed Kft. 2008-ban alakult meg azzal a céllal, hogy a leendő partnerei számára magas szintű és komplex vagyonvédelmi, valamint takarítási szolgáltatást nyújtson. Jenei Csaba ügyvezető és egyben tulajdonos, egyéni vállalkozóként 1997 óta foglalkozik őrzés-védelmi feladatok ellátásával. Munkatársaink valamennyien a törvényben előírt feltételekkel rendelkeznek, és nagy részük hivatásos állományú tagjai voltak valamilyen rendvédelmi szervnek, vagy más fegyveres testületnek.

Hórukk-Speed Bt.

Hórukk-Speed Bt.

A Hórukk-Speed Fuvarozó, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaságot 2000. október 17.-én alakította meg két barát. Elsődleges céljuknak a költöztetési feladatok minél jobb elvégzését tekintették. Kezdetben egy darab 3,5t összsúlyú tehergépjárművel végezték feladatukat. Elég hamar kiderült, hogy ez az egy gépjármű kevés lesz a megbízásaik teljesítéséhez. Mintegy két hónap elteltével megvették a cég történetének első 7,5t teherbírású gépjárművét. Ez a fiatalabb tehergépjármű minőségi fejlődést is hozott a cég életében. A korszerűbb gépjárművel jobban tudtak megfelelni megbízóik igényeinek. 2001. tavaszán elérkezettnek látták az időt, hogy belevágjanak életük addigi legnagyobb kihívásának. Megpályázták, majd meg is nyerték a Démász Rt. székházának ki- és beköltöztetését. Munkájuk elismeréseként a költözés befejezését követően a Démász Rt. szerződést ajánlott a Hórukk-Speed bt.-nek, melyet örömmel elfogadtak. A Hórukk-Speed bt. életében hatalmas változásokat okozott ez a munka. Egyre több megbízás érkezett cégektől, irodáktól, melyek nem várt módon növelték a lakossági megbízásokat is.

Hirdetés
Osi-Color Bt.

Osi-Color Bt.

A nevem Osvald László, és szeretném az Önök figyelmébe ajánlani vállalkozásom szolgáltatásait! Az Osi-Color Bt.-t 1996-ban alapítottam. Induláskor még csupán néhány főt alkalmaztam, és első sorban kisebb festőmunkák kivitelezését vállaltuk. Később az anyagok minőségi fejlődéséhez, a megrendelők igényeinek változásához alkalmazkodva fejlesztettem profilunkat és csapatomat.

Vízép Holding Kft.

Vízép Holding Kft.

Három építésvezető irányítása alatt cégünk 28 főt foglalkoztat, a folyamatosan növekedő igényeknek megfelelően a létszám dinamikusan nő. A cég tulajdonosa, egyben ügyvezetője több éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a szakmunkákat jól képzett dolgozók végezzék. Cégünk mobilis, telephelyünktől függetlenül az ország egész területén képesek vagyunk felvonulni.

Tuti menü